Een onderneming van Maarten Kempen

“Sinds 2005 ben ik werkzaam in het vak; een tijd waarin ik voor én samen met klanten de mooiste video projecten heb mogen realiseren. Projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en kan werken met klanten en partners die me inspireren.

Voortdurend streef ik er naar om mijn klanten positief te verrassen met wat ik oplever. Goede en snelle service vind ik daarbij vanzelfsprekend.

Ik kom graag eens langs om kennis te maken!”

Waar VIDEOM voor staat

Onze visie
Je laat niet zomaar een video maken. Het moet bijdragen aan je doel, het moet iets doen, raken of bereiken. En het is logisch dat het videomateriaal langer meegaat dan één uiting.

Wij staan voor het maken van professionele videocontent én de efficiënte inzet daarvan, op welke manier dan ook. Dit doen we vanuit 15 jaar ervaring in het vak, en met een sterk netwerk van andere professionals.

Onze missie
De focus in ons werk is 100% tevredenheid bij onze klanten. We streven naar een excellente service en een excellent eindproduct. Dit doen we met creatieve, unieke en betaalbare producties.

Onze kernwaarden
Kwalitatief, klantgericht, flexibel, creatief, efficiënt en proactief.